söndag 6 april 2014

Vårläsning mellan spadtagen


Egentligen brukar jag inte hinna läsa speciellt mycket på våren men om något fångar mitt intresse tillräckligt mycket kan jag verkligen fastna i en bok. Runåbergs fröer var precis en sån bok, otroligt vacker och med detaljerade beskrivningar om ekologisk fröodling, en bok jag kommer att återkomma till många gånger.

Självhushållning på Djupadal var också en riktigt trevlig och inspirerande bok men jag tyckte att den kunde varit mer detaljerad i fakta. Likadant med Ulla Hasselmarks fröbok. För mig blir det lite som blädderböcker med vackra bilder men för dåligt med detaljerad information. Men vill man bara inspireras så är dom fina allihop.

Nu gäller det bara att gräva vidare så att det finns någon plats att utöva sina frökunskaper... En bit har jag hunnit iallafall men det kanske skulle gå snabbare om jag bara kunde hålla mig där och inte ränna runt i alla delar av trädgården och göra allt möjligt annat!


5 kommentarer:

 1. Det är roligt att slå sig ner och bläddra lite emellanåt. Inspirationen brukar komma omedelbart förstås, så det kan vara svårt att fortsätta sitta ner och läsa... :-)
  Tack för boktips!

  SvaraRadera
 2. Jeg elsker at læse havebøger, nok mest for at få nye ideer og nye drømme :)

  SvaraRadera
 3. Haha. Ja, du får allt binda fast dig själv i en hörnstolpe i växthuset. Med en "löplina" som inte räcker längre än till landet...

  Kram och lycka till med rännandet!

  SvaraRadera
 4. Har också läst Djupadal-boken, med samma recension som dig :) väldigt fin är den dock och tar upp många ämnen :)

  SvaraRadera
 5. Bra jobbat där och kul att hitta en bra bok att läsa

  Kram Kajsa

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!