fredag 3 oktober 2014

Någon annanstans i kohagen...


Jag har inte tid. Mer komplicerat än så är det inte. Det gäller väl bara att inse det och att välja vilka vägar man ska ta först och vilka grässtrån som är grönast för tillfället. Mångsidighet och kreativitet är två bra egenskaper. Jag har ganska mycket av båda. Men ibland kan de sätta käppar i hjulet om man vill nå ett mål eller fokusera på det som är viktigast. Det gäller att lära sig att prioritera rätt saker vid rätt tillfälle.

Just nu prioriterar jag inte att blogga (det kanske märks förresten). Jag har inte fokus på det. Mitt liv har blivit väldigt mycket innehållsrikare det sista året och jag har slitits fram och tillbaka mellan allt jag vill göra och hinna med. Jag tror att jag för tillfället har landat i att försöka utveckla mitt fotograferande och mig själv. Lantloppan i mig är fortfarande levande i allra högsta grad och jag kommer säkerligen att hitta tillbaks till den här bloggen och era fina bloggar längre fram. Men inte just nu. Nu vill jag hellre mumsa vidare i gräset på andra sidan staketet :-)

7 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka när du vill!!

  Ps. Den där korumpan, blev man ju smått kär i...superläcker bild!!

  Kram Kajsa

  SvaraRadera
 2. Jag tror man ska gå den vägen som känslan leder en till. Vi finns kvar. Och hittar du tillbaka blir åtminstone jag glad. Så länge hoppas jag det blir en fin väg du går på. Kram!

  SvaraRadera
 3. Det gör du rätt i! Låter härligt!

  SvaraRadera
 4. Helt ljuvlig bild! Och du gör helt rätt som följer kropp och själ. Då blir det bäst. Livet innehåller så mycket spännande och om och när blogglusten faller på så finns vi här. Det vet du.

  Ut och fånga livet och njut av den vackra hösten vännen.♥

  Kram

  SvaraRadera
 5. Det gör du helt rätt i, jag upplever samma sak och bloggen finns där om jag behöver den... och jag har lovat mig själv att aldrig be om ursäkt för det jag väljer (jag vet att du inte ber om ursäkt). Ha det underbart i din hage och njut av tiden som du lägger på det viktigaste!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Kram på dig du fina Lantloppa.♥ Jag hoppas att allt är bra med dig och att du njuter av fina decemberdagar. Ta hand om dig.

  Kram

  SvaraRadera
 7. Det låter härligt!! Ha det gott där i kohagen (den är väl fylld med snö nu?). Kram/Annelie

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar.
Eventuella frågor svarar jag på här eller på din blogg :-)
Ha en bra dag!